Actes per commemorar el 25 de novembre de 2017

Estimades companyes,

per tal de commemorar el 25 de novembre, el Casal de la Dona ha fer dues grans accions: per una banda, hem participat en un seguit d’activitats organitzades en col·laboració amb altres col·lectius feministes de la nostra ciutat i, i per altra, hem organitzat un recital poètic-musical a càrrec del grup teatral L’Embarral.

      

Aquest recital poètic-musical denominat “Visions”,  que fa visibles a onze poetesses, és un denúncia contra la invisibilització que patim les dones en la nostra societat patriarcal.

S’ha celebrat al teatre de l’escola Joan XXIII (carrer Joan XXIII, 27 de les Arenes), en un acte obert a totes les persones interessades. Cal destacar que hem comptat amb el suport de l’entitat Amics d’en Ferran que ens ha facilitat el teatre de l’escola per poder-lo fer .

Gràcies per la vostra participació!!  Juntes ho podrem tot!.

 

4 respostes a «Actes per commemorar el 25 de novembre de 2017»

  1. Retroenllaç: generic sildenafil
  2. Retroenllaç: ed pills
  3. Retroenllaç: cheapest ed pills online

Els comentaris estan tancats.