XERRADA “La cosificació de les dones” a l’escola Agustí Bartra

El dimarts 30 de gener s’ha fet una xerrada adreçada a famílies d’alumnat de cicle mitjà i superior a l’escola Agustí Bartra, de Terrassa. El tema era “La cosificació de les dones” i tractava temes com què podem fer per trencar estereotips i educar nenes i nens en igualtat d’oportunitats, o com afecta la cosificació de les dones en la construcció del gènere.

Les ponents han sigut la Mercè Gómez Llobregat i la Júlia López Quintana, totes dues integrants del grup de coeducació de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona i membres del Casal de la Dona de Terrassa.

3 respostes a «XERRADA “La cosificació de les dones” a l’escola Agustí Bartra»

  1. Retroenllaç: sildenafil online
  2. Retroenllaç: mens erection pills

Els comentaris estan tancats.