CONCENTRACIÓ

El movimiento feminista convoca manifestaciones para este viernes en repulsa de los asesinatos machistas

Estem aquí per que ens a sumem a la convocatòria del moviment feminista estatal, que ha fet un crit per concentrar-se davant dels ajuntaments espanyols en senyal de repulsa pels assassinats  masclistes .

Aquesta convocatòria s’ha difós per xarxes, arrel de la troballa del cos de la petita Olivia, que estava desapareguda junt a la seva germana i el seu pare, investigat per un delit de segrest, i també desprès de que se confirmes l’assassinat a mans de la seva ex parella de la jove Rocío Caíz de 17 anys , i la entrada en presó de Juana Ribas pel fet de haver protegit a les seves criatures  d’un pare maltractador.

El nombre de dones assassinades per VIOLÈNCIA DE GENERE en España, accent a 1.096 des-de 2003, quan es van començar a recopilar dades i ja son 18 en lo que va d’any.

Les criatures orfes per violència de gènere en Espanya són  7 en 2021.

Això que estem vivint demostra que la aplicació de les lleis a dia de avui, no estan al nivell de l’exigència que el moviment feminista porta demanant i denunciant des de fa anys. Igual ens haurem de plantejar revisar els protocols de violència que hi ha a nivell local, reforçar encara mes la coeducació com un element clau per la prevenció de la violència masclista i no deixar passar cap sentència masclista.

Estem aquí sota els llemes :

 #SiTocanAUnaNosTocanATodas, #LoVamosATirar y #NiUnaMenos.

JUSTÍCIA FEMINISTA